Snorkelen op Bonaire? Ontdek de mooiste plekken met Aqua Fun Bonaire!

Wij verzorgen jouw vaartocht tot in de puntjes. Niets is rustgevender dan varen met jouw persoonlijke kapitein en in kleine groepen: echt onbezorgd genieten.

Je kunt Bonaire niet verlaten zonder er te hebben gesnorkeld. De onderwaterwereld is namelijk adembenemend! Zodra je jouw hoofd in het lichtblauwe water steekt wordt je omringt door vissen. Ook schildpadden zijn graag geziene gasten! Aqua Fun Bonaire is al jaren op Bonaire actief en weet de mooiste snorkel plekken van het eiland te vinden.

Ver weg van de massa en met oog voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht vertelt kapitein en ervaren duikgids Daniël je graag meer over de bijzondere onderwaterwereld en geschiedenis van het eiland. Aan boord van onze boot zal het je aan niets ontbreken.

Ga je mee snorkelen op Bonaire vanaf onze boot de Vitamin Sea?

De Vitamin Sea is een 10 meter lange en 3 meter brede custom made, Open Fisherman. Door het snelle uiterlijk en de 2x 200pk motors is de boot snel! Geniet ver weg van de massa en met oog voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht van een unieke dag op het water. Wij nemen maximaal 10 personen mee aan boord, zodat er genoeg ruimte overblijft om lekker te relaxen en toch volop te snorkelen op Bonaire.

Bonaire excursie | Bonaire excursion

Opties snorkelen op Bonaire

Ga je mee snorkelen op Bonaire? De snorkel tours bij Aqua Fun Bonaire zijn altijd inclusief materiaal. Dit betekent dat je gebruik kan maken van een masker, snorkel, vinnen en drijfmaterialen voor wanneer je je niet helemaal zeker voelt in het water. Ook gaat er ten alle tijden een gids met je mee om de veiligheid van jou en jouw omgeving te waarborgen. Daarnaast is er een hapje en een drankje aan boord om jouw trip zo comfortabel mogelijk te maken. Snorkelen op Bonaire doe je met Aquafun!

Let op: een Stinapa Nature Fee is verplicht en niet inbegrepen in de prijs. Je kunt de Nature Fee bij iedere duikschool of hotel op Bonaire kopen voor $25 (alleen contant betalen) of online via https://www.bonairenaturefee.org. Daggasten die ons eiland middels een cruise boot bezoeken, zijn vrijgesteld van deze fee. 

Snorkelen op Bonaire is een onvergetelijke ervaring. Tijdens onze twee stop snorkeltour bezoeken we in ongeveer 3,5 uur twee fantastische riffen. Kom daarna even rustig bij met een hapje en een drankje, terwijl kapitein Daniel rustig naar de volgende snorkel plek vaart. De vertrektijden zijn in overleg en op basis van beschikbaarheid. Vergeet jouw zonnebrand niet!

2 stop snorkeltour

$ 55,00 p.p.

Duur: ongeveer 3.5 uur

Reserveer direct

Loading...
Menu
Open chat