Boot huren op Bonaire? Bij Aqua Fun Bonaire ben je verzekerd van een geweldige dag op het water!

De perfecte vakantie op Bonaire start bij het huren van een boot. Bij Aqua Fun Bonaire huur je een grote ruime speedboot (Vitamin Sea genaamd) inclusief kapitein. Je hoeft dus niet zelf te varen. Kapitein Daniël is kundig en ervaren en laat je graag de mooiste plekken van het eiland zien. Of dit nu boven of onder water is! Van een halve snorkelen tot een hele dag duiken of alleen een gezellige borrel tijdens de zonsondergang. De mogelijkheden zijn eindeloos. Stap aan boord de Vitamine Sea en geniet van geheel verzorgde, unieke ervaring op Bonaire!

Bootverhuur op Bonaire

Laat je verrassen door de verhalen en de plekjes die schipper Daniël laat zien! Aan boord van onze boot zal het je aan niets ontbreken. Wij verzorgen jouw vaartocht tot in de puntjes. Zo kan je gratis gebruik maken van snorkel spullen en staan de drankjes koud. Ideaal voor gezinnen dus. Niets is rustgevender dan varen met je persoonlijke kapitein: echt onbezorgd genieten!

Geniet van jouw Bonaire excursie op onze boot: Vitamin Sea

De Vitamin Sea is een 10 meter lange en 3 meter brede custom made, Open Fisherman. Door het snelle uiterlijk en de 2x 200pk motors is de boot snel! Geniet ver weg van de massa en met oog voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht van een unieke dag op het water. Wij nemen maximaal 10 personen mee aan boord, zodat er genoeg ruimte overblijft om lekker te relaxen.

Bonaire excursie | Bonaire excursion

Opties bootverhuur op Bonaire

Wil jij een dag duiken op Bonaire met privé gids? Een middagje snorkelen met het gezin? Of ben je op zoek naar een romantische trip bij zonsondergang? Bij Aqua Fun Bonaire zijn de mogelijkheden eindeloos. Afhankelijk van jouw voorkeur, kunnen we jouw Bonaire excursie helemaal naar jouw wensen invullen. Kies uit de volgende opties:

Ga met jouw gezin of vrienden op een onvergetelijke boottrip! Geniet van een lekker hapje en drankje aan boord en ontdek Bonaire vanaf het water. Wanneer je de boot voor een halve dag huurt, heb jij 4 uur langs de tijd om over het water van Bonaire te cruisen. Uiteraard inclusief kapitein, zodat jij maximaal kunt genieten.

Wil jij tijdens het varen ook duiken of snorkelen op Bonaire? Kapitein en ervaren duikgids Daniël laat je graag de mooiste plekken zien! Er is voldoende tijd om 2 duik of snorkel stops te maken.

Bootverhuur - halve dag

$ 350,00

4 uur bootverhuur op Bonaire, inclusief kapitein

Reserveer direct

Loading...
Menu
Open chat