• Prive speedboot verhuur
  • Huur hele of halve dag
  • Zelf de dagbesteding samenstellen
  • Onbezorgde boottrip
  • Incl. Drankjes en snacks

Over ons

Jouw kapitein en duikgids: Daniël Molenaar

Welkom op mijn pagina! Wat leuk dat je een kijkje neemt bij Aqua Fun Bonaire. Mijn naam is Daniël Molenaar en ik woon al een tijdje op Bonaire. Na een behoorlijke reis rond de wereld waarbij duiken al 7 jaar centraal staat, ben ik op Bonaire terecht gekomen. Divers Paradise, het eiland om mijn droom waar te maken! Na een jaar van verkennen en ontdekken bij een andere duikschool op Bonaire, is uiteindelijk Aqua Fun Bonaire ontstaan.

daniel molenaar aqua fun bonaire

Missie

Iedereen moet op zijn of haar niveau van de onderwaterwereld van Bonaire kunnen genieten. Duiken is natuurlijk ontzettend tof, maar er zijn ook andere manieren al het moois dat Bonaire te bieden heeft te verkennen. Daarom bieden wij ook snorkel trips aan, geschikt voor alle leeftijden. En mocht je geen waterrat zijn, dan kan je ook heerlijk op de boot vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje!

Visie

Aqua Fun Bonaire staat voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. We willen er voor zorgen dat een trip met ons in jouw top 10 van Bonaire komt te staan. Daarom werken wij altijd met kleine groepen. Zo kunnen we veel persoonlijke aandacht geven en zorgen dat je comfortabel in het water bent. Daar wij een kleine organisatie zijn, kunnen wij gemakkelijk schakelen en zodoende een trip op maat maken. Een Bonaire excursie bij Aqua Fun Bonaire is een onvergetelijke ervaring!

    Meer info


    Bellen Mailen Whatsapp Reserveren