• Prive speedboot verhuur
  • Huur hele of halve dag
  • Zelf de dagbesteding samenstellen
  • Onbezorgde boottrip
  • Incl. Drankjes en snacks

Over ons

Jouw kapitein en duikgids: Helmer Hofman

Welkom op mijn pagina! Wat leuk dat je een kijkje neemt bij Aqua Fun Bonaire. Mijn naam is Helmer Hofman en ik woon al een tijdje op Bonaire.
Na een aantal jaar op Sint Maarten, waar de passie voor duiken en varen is ontstaan ben ik uiteindelijk op Bonaire terecht gekomen.
Bonaire, divers paradise waar ik als duikinstructeur & bootkapitein mijn
passie kan uitvoeren. Na geruime tijd bij aquafun gewerkt te hebben kreeg ik de kans het bedrijf voor te zetten en mijn droom na te jagen. Dit doe ik, samen met mijn partner Larissa Meijer met veel plezier.

Missie

Iedereen moet op zijn of haar niveau van de onderwaterwereld van Bonaire kunnen genieten. Duiken is natuurlijk ontzettend tof, maar er zijn ook andere manieren al het moois dat Bonaire te bieden heeft te verkennen. Daarom bieden wij ook snorkel trips aan, geschikt voor alle leeftijden. En mocht je geen waterrat zijn, dan kan je ook heerlijk op de boot vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje!

Visie

Aqua Fun Bonaire staat voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. We willen er voor zorgen dat een trip met ons in jouw top 10 van Bonaire komt te staan. Daarom werken wij altijd met kleine groepen. Zo kunnen we veel persoonlijke aandacht geven en zorgen dat je comfortabel in het water bent. Daar wij een kleine organisatie zijn, kunnen wij gemakkelijk schakelen en zodoende een trip op maat maken. Een Bonaire excursie bij Aqua Fun Bonaire is een onvergetelijke ervaring!

    Meer info


    Bellen Mailen Whatsapp Reserveren