• Prive speedboot verhuur
 • Huur hele of halve dag
 • Zelf de dagbesteding samenstellen
 • Onbezorgde boottrip
 • Incl. Drankjes en snacks

Snorkelen of duiken in Bari Reef

Huur een boot om te snorkelen en duiken in Bari Reef

Is het jouw droom om te snorkelen of duiken in Bari Reef? Huur een boot bij Aqua Fun Bonaire en wij laten jouw droom uit komen! Wij bieden je onze excursies aan inclusief gids Daniël. Daniël vertelt je alles over het eiland Bonaire. Van de geschiedenis tot aan de bijzondere onderwaterwereld. Daarnaast is hij ervaren kapitein. Daniël neemt je mee naar de beste snorkel- en duiklocaties. Ervaar het echte Bonaire tijdens het snorkelen en duiken in Bari Reef!

Snorkelen in Bari Reef met gratis snorkelset van Aqua Fun Bonaire

Aqua Fun Bonaire verzorgt jouw snorkelexcursie tot in de puntjes om jou een prachtige tijd op Bonaire te laten beleven. Wij hebben daarom snorkelsets aan boord, waar je gratis gebruik van maakt. Kom met jouw gezelschap snorkelen voor de meest unieke ervaring. Dit is perfect voor samengestelde groepen of families van maximaal tien personen. Je maakt tijdens het snorkelen in Bari Reef een tour langs de ondiepe riffen en ziet met geluk onze geliefde zeeschildpadden voorbij komen. 

snorkelen bonaire aqua fun

Geniet van het uitzicht met een hapje en drankje

Aqua Fun Bonaire heeft koude drankjes en smakelijke hapjes aan boord om jouw boottocht tot een geslaagde trip te maken. Wanneer je even niet hoeft te snorkelen of duiken, kan je heerlijk achterover zitten om het mooie uitzicht in je op te nemen. Daniël vaart je langs alle bezienswaardigheden van het eiland. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar om te varen met Aqua Fun Bonaire.

 • Een boot voor een halve dag: 4 uur varen voor $350
 • Een boot voor een hele dag: 6 uur varen voor $500
 • Een boot tijdens de zonsondergang: 2,5 uur varen voor $250
 • Informeer naar de mogelijkheden voor jouw perfecte dag op het water
 • Speciale wensen zijn bespreekbaar

RESERVEER DIRECT!

De diepe riffen in duiken bij Bari Reef

Voor de mooiste riffen moet je duiken in Bari Reef. Er is een enorme diversiteit aan leven te vinden. Zowel fauna, als flora. Kijk je ogen uit naar de vissen, koralen, schelpdieren en al het andere moois dat er in de onderwaterwereld te vinden is. Je zwemt dichterbij dan ooit! Duiken in Bari Reef is geschikt voor experts en beginners. Ervaren duiker Daniël neemt je mee het water in. Hij laat je comfortabel voelen, zodat jij geniet van alles wat er om je heen gebeurd. Het is een unieke ervaring die je zeker niet wilt missen op je vakantie in Bonaire.

Aqua Fun Bonaire verwelkomt je graag

Contact opnemen doe je door het invullen van ons contactformulier, te WhatsAppen of bellen naar +599-785-8385 of te mailen naar info@AquaFunBonaire.com. Kom met ons duiken of snorkelen in Bari Reef voor een ervaring die je nooit vergeet. Aqua Fun Bonaire hoopt je snel te zien!

RESERVEER UW TRIP

Bookings powered by: things to do in Bonaire

  Meer info


  Bellen Mailen Whatsapp Reserveren