fbpx

Bootduiken op Bonaire met privé gids begint bij Aqua Fun!

Bootduiken op Bonaire is het heerlijk comfortabel vanaf onze boot. Bij Aqua Fun Bonaire hebben we verschillende mogelijkheden, altijd inclusief ervaren gids Daniël en in privé groepen, maximaal 6 personen. Jouw Boot trip zal op maat gemaakt worden ver weg van de massa en met oog voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Daniël brengt je graag naar de mooiste plekjes van Bonaire. Ondertussen vertelt hij over de bijzondere onderwaterwereld en geschiedenis van het eiland. Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Enkele opties die mogelijk zijn:

2 tank bootduik

Tijdens een 2 tank bootduik ligt alles voor jouw avontuur al klaar bij aankomst. Nadat je geïnstalleerd bent, vertrekken we richting de eerste duikspot. Daniël helpt je met jouw materiaal en laat je onderwater de mooiste dingen zien. Terug aan de oppervlakte wordt jouw duikuitrusting op de boot getild, zodat jij relaxed het water uit kan komen. Geniet vervolgens van een fris drankje en hapje, terwijl jouw kapitein rustig naar de tweede duiklocatie vaart. Deze trip duurt ongeveer 4 uur. Tijden zijn in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Nachtduik

Wil jij weleens zien hoe de onderwater wereld van Bonaire er ’s nachts uit ziet? Dat kan! Wij nemen je graag mee voor een nachtduik vanaf de boot of de kant. Een hele speciale ervaring waarbij je hele andere wezens dan overdag zult tegenkomen. Ook zullen er vissen zijn die uw licht gebruiken om te jagen. Duikgids Daniël is ten alle tijden in de buurt om ervoor te zorgen dat jij je comfortabel voelt en niet verdwaald.

Ostracods nachtduik

Elke maand vindt er 5 dagen na volle maan, nadat de zon onder is iets magisch plaats op Bonaire! Men noemt het de Ostracods, een soort mosselkreeftje met twee stofjes in zijn lichaam dat hij naar buiten kan spuiten. Als dit mengt met zeewater en het beetje zuurstof dat in het water aanwezig is, geeft het licht. De mannetjes zwemmen ontzettend snel en stoppen dan opeens om deze stoffen uit te scheiden. Ze doen dit om de vrouwtjes te lokken.

Als duiker is dit fantastisch om te zien! Beeld je in dat je in het donker onder water bent en omringt wordt door duizenden kleine lichtjes. Het is als vuurvliegjes, maar dan onder water. Magisch! Wil jij dit fenomeen ook eens bijwonen? Dat kan! We nemen je graag mee op een Bonaire excursie die je niet snel zal vergeten!Afhankelijk van jouw voorkeur of het aantal duikers gaan we of vanaf de kant of vanaf boot.

Neem contact met ons op om jouw duiktrip samen te stellen!

Vanaf

$60

Per persoon

Menu
Open chat