Bootduiken op Bonaire met privé gids begint bij Aqua Fun!

Bonaire – of te wel: “Divers Paradise” – zegt het eigenlijk al. Bonaire staat bekend om zijn prachtige riffen en levendige onderwater wereld. Bonaire biedt unieke omstandigheden voor duiken; een rustige zee en gemakkelijke toegang rond het eiland. Wil jij bootduiken op Bonaire? Of liever een nachtduik vanaf de kant? Bij Aqua Fun Bonaire kan elke duikwens vervuld worden!

Opties bootduiken op Bonaire

Bootduiken op Bonaire is het heerlijk comfortabel vanaf onze boot. Bij Aqua Fun Bonaire hebben we verschillende mogelijkheden, altijd inclusief ervaren gids Daniël en in kleine groepen van maximaal 6 personen. Ver weg van de massa en met oog voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Daniël brengt je graag naar de mooiste plekjes van Bonaire. Ondertussen vertelt hij over de bijzondere onderwaterwereld en geschiedenis van het eiland. Kom je met een grote groep of heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Let op: een Stinapa Nature Fee is verplicht en niet inbegrepen in de prijs. Je kunt de Nature Fee bij iedere duikschool of hotel op Bonaire kopen voor $45 (alleen contant betalen) of online via https://www.bonairenaturefee.org

Tijdens een 2 tank bootduik ligt alles voor jouw avontuur al klaar bij aankomst. Nadat je geïnstalleerd bent, vertrekken we richting de eerste duikspot. Daniël helpt je met jouw materiaal en laat je onderwater de mooiste dingen zien. Terug aan de oppervlakte wordt jouw duikuitrusting op de boot getild, zodat jij relaxed het water uit kan komen. Geniet vervolgens van een fris drankje en hapje, terwijl jouw kapitein rustig naar de tweede duiklocatie vaart. Deze trip duurt ongeveer 4 uur. Tijden zijn in overleg en op basis van beschikbaarheid.

2 tank boot duik

$ 90,00 p.p.

Incl. gids, drankje, hapje, lood, 2 tanks.
Excl. uitrusting: $13 per item of $42 volledig duikuitrusting.

Reserveer direct

Loading...
Menu
Open chat