Bootduiken op Bonaire met privé gids begint bij Aqua Fun!

Bonaire – of te wel: “Divers Paradise” – zegt het eigenlijk al. Bonaire staat bekend om zijn prachtige riffen en levendige onderwater wereld. Bonaire biedt unieke omstandigheden voor duiken; een rustige zee en gemakkelijke toegang rond het eiland. Wil jij bootduiken op Bonaire? Of liever een nachtduik vanaf de kant? Bij Aqua Fun Bonaire kan elke duikwens vervuld worden!

Opties bootduiken op Bonaire

Bootduiken op Bonaire is het heerlijk comfortabel vanaf onze boot. Bij Aqua Fun Bonaire hebben we verschillende mogelijkheden, altijd inclusief ervaren gids Daniël en in kleine groepen van maximaal 6 personen. Ver weg van de massa en met oog voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Daniël brengt je graag naar de mooiste plekjes van Bonaire. Ondertussen vertelt hij over de bijzondere onderwaterwereld en geschiedenis van het eiland. Kom je met een grote groep of heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Let op: een Stinapa Nature Fee is verplicht en niet inbegrepen in de prijs. Je kunt de Nature Fee bij iedere duikschool of hotel op Bonaire kopen voor $45 (alleen contant betalen) of online via https://www.bonairenaturefee.org

2 tank boot duik

Tijdens een 2 tank bootduik ligt alles voor jouw avontuur al klaar bij aankomst. Nadat je geïnstalleerd bent, vertrekken we richting de eerste duikspot. Daniël helpt je met jouw materiaal en laat je onderwater de mooiste dingen zien. Terug aan de oppervlakte wordt jouw duikuitrusting op de boot getild, zodat jij relaxed het water uit kan komen. Geniet vervolgens van een fris drankje en hapje, terwijl jouw kapitein rustig naar de tweede duiklocatie vaart. Deze trip duurt ongeveer 4 uur. Tijden zijn in overleg en op basis van beschikbaarheid.

2 tank boot duik

$ 90,00 p.p.

Incl. gids, drankje, hapje, lood, 2 tanks.
Excl. uitrusting: $13 per item of $42 volledig duikuitrusting.

Nachtduik op Bonaire

Wil jij weleens zien hoe de onderwater wereld van Bonaire er ’s nachts uit ziet? Dat kan! Wij nemen je graag mee voor een nachtduik vanaf de boot of de kant. Een hele speciale ervaring waarbij je heel andere wezens dan overdag zult tegenkomen. Ook zullen er vissen zijn die uw licht gebruiken om te jagen. Duikgids Daniël is ten alle tijden in de buurt om ervoor te zorgen dat jij je comfortabel voelt en niet verdwaald. 

Kant nachtduik

$ 55,00 p.p.

Incl. gids, lood, tank
Exl. duikuitrusting: $13 per item of $42 volledig duikuitrusting. Duiklamp $10

Ostracods

Elke maand vindt er 5 dagen na volle maan, 3 kwartier nadat de zon onder is iets magisch plaats op Bonaire! Men noemt Ostracods, een soort mosselkreeftje met twee stofjes in zijn lichaam dat hij naar buiten kan spuiten. Als dit mengt met zeewater en het beetje zuurstof dat in het water aanwezig is, geeft het licht. De mannetjes zwemmen ontzettend snel en stoppen dan opeens om deze stoffen uit te scheiden. Ze doen dit om de vrouwtjes te lokken.

Als duiker is dit fantastisch om te zien! Beeld je in dat je in het donker onder water bent en omringt wordt door duizenden kleine lichtjes. Het is als vuurvliegjes, maar dan onder water. Magisch! Wil jij dit fenomeen ook eens bijwonen? Dat kan! We nemen je graag mee op een Bonaire excursie die je niet snel zal vergeten!  Afhankelijk van jouw voorkeur of het aantal duikers gaan we of vanaf de kant of vanaf boot.

Kant Ostracods duik

$ 55,00 p.p.

Incl. gids, lood, tank
Exl. duikuitrusting: $13 per item of $42 volledig duikuitrusting. Duiklamp $10

Kant duiken met gids

Naast boot duiken op Bonaire, kanVoor duiken met een gids vanaf de kant kunt u ook bij ons terecht. Dit echter op basis van beschikbaarheid en de soort aanvraag. Neem contact met ons op en dan kijken we of we u duiktrip mogelijk kunnen maken!

Reserveer direct

Loading...
Menu